HTML

Lányos játékok

Lányos játékok kicsiknek és nagyoknak, de kizárólag csakis a csajoknak! Fiúknak tilos, lányoknak kötelező! Ezek az interneten található legjobb lányos játékok és most ezekkel Te teljesen ingyen játszhatsz itt nálunk. Csapj bele!

Friss topikok

Keresd meg a kincset lányos játék

2013.03.22. 10:47 Nebel

A lányos játék főszereplője Toto. Talált egy térképet, amin meg van jelölve egy hely. De ez a hely nem akármilyen, hanem az elrejtett kincsek lelőhelye. A kincsek persze nem szokványosak, ugyanis zöldségek formájában testesültek meg:) A térkép viszont összekeveredett, így szegény Toto nem találja az utat a kincsekhez.

Segíts neki, összerakni a térképet és megtalálni az utat a kincsekhez. A játékot a képre kattintva tudod elindítani. Jó szórakozást hozzá!

toto.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: online játékok ingyen játékok lányos játékok lányos játék flash játékok csajos játékok kincskeresős játék csajos játék

A bejegyzés trackback címe:

https://lanyosjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr765162227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása