HTML

Lányos játékok

Lányos játékok kicsiknek és nagyoknak, de kizárólag csakis a csajoknak! Fiúknak tilos, lányoknak kötelező! Ezek az interneten található legjobb lányos játékok és most ezekkel Te teljesen ingyen játszhatsz itt nálunk. Csapj bele!

Friss topikok

Lányos játékok

2013.04.27. 20:24 Nebel

lányos játékokKezdetben a számítógépes és az online játékok a fiúknak szóltak. A számítógép, mint a többi technikai dolog főként a fiúkat vonzotta ezért a játékok is őket célozták meg. Aztán idővel a lányok is kezdtek megbarátkozni a számítógéppel, majd a számítógépes játékokkal is és így megszülettek a lányos játékok.

A lányos játékok az online játékok egyik speciális fajtája amelyet kifejezetten a lányoknak fejlesztenek. Élettani okai vannak annak, hogy a szebbik nem képviselői másfajta játékok iránt érdeklődnek mint a fiúk. Ez a tulajdonság már gyerekkorban is megmutatkozik, mert míg egy fiú fegyverekkel és autókkal játszik, addig egy lány inkább babázik. Ezt a különbséget követve születtek meg a lányos játékok, melyek mostanában hatalmas rajongó tábort szereztek maguknak az interneten.

Lányos játékok

De milyenek is a lányos játékok? A lányos játékok csupa olyan témát dolgoznak fel amelyeket inkább a szebbik nem képviselői szeretnek. Ilyenek például a legnépszerűbb fajtái az online öltöztetős játékok. Ezekben a játékokban divat diktátorként, modelleket kell felöltöztetnünk, általában egy megadott ruhakollekció felhasználásával. Persze az öltöztetős játékok nagyon változatosak, hiszen ahány irányzat annyi féle ruha! Mindenesetre elmondható általánosságban, hogy az öltöztetős játékok, a lányos játékok egyik legnépszerűbb válfaja.

A lányos játékok között még a kiszolgálós játékok azok amelyek legalább ekkora népszerűségnek örvendenek. Ezekben a játékokban, éttermeket kell vezetnünk sokszor a teljes folyamatot felügyelve. Azaz nekünk kell elkészíteni az ételeket és azokat fel is kell szolgálnunk a vendégeinknek. Van hogy egy elegáns éttermet kell vezetni, de olyan is, hogy csak egy kis cukrászdát.

Hol vannak lányos játékok?

Az interneten számtalan helyen találhatunk ilyen játékokat már szerencsére. Tömegével vannak az interneten erre specializált oldalak. A google keresőbe bepötyögve, szinte nem is tudunk választani a hatalmas kínálatból. Ezért bárki aki ilyen játékokat keres, jól el van látva. Csak győzze türelemmel! 

Jó játékot!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok lányos játékok lányos játék öltöztetős játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://lanyosjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr265250050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása